Här är hår bilden också..

Glömde ju sätta in hår bilden på Jessica simsson också så här är den

Dagens fråga?

Har du dragit ut några tänder någon gång? Det har jag 4 st. Det var när jag hade räls under gymnasietiden som jag hade räls och innan det var jag tvungen att dra ut 4 st. Nu har jag bara en liten tråd kvar bakom min överkäke.

Nu kommer inlägget..

Dagarna har bara sprungit förbi..Man skulle kunna tro att jag var jättebakis i söndags fast så var inte fallet. Det blev ingen utgång för min del i lördags. Vi var ju 18 st tjejer med 18 viljor. Löningshelg och låååånga köer fick mig att tappa lusten. Frågan för söndagen löd ” vilen bästa present man har fått” Från när jag var barn så minns jag ett spel som hette ”tony tricky golf” typ ett labyrintspel. Det blev jag skitglad över. Eller när jag fick en mikrofon och en liten tillhörande högtalare, och stod och sjöng hela julafton för släkten. I vuxen ålder så är det helt klart smycken. Det känns som något man verkligen kan spara och vet var dom kommer ifrån.

 

I måndags var frågan ”vilket hår man skulle vilja ha”. Jag diskuterade det här med Jenny och man fick tydligen inte säga sitt eget. Så det här blir lite svårt, eller egentligen inte dom flesta kändisarna har ju samma frisyrer nu långt och lite lockigt så jag ska nog hitta någon som jag vill likna i håret ( försvinner en stund för att leta ) Här hittade jag en bra bild på Jessica, det här tycker jag är snyggt =)

Igår firade jag och Jimmy 1 år, När jag kom hem stod där 40 rosor och en väldigt mumsig smörgåstårta. Han e så snäll min sambo =)))

FAn, glömde sladden till kameran.. jag som har så fina bilder jag vill visa er =/ jag får ta hem datan idag och fixa det ikväll.. buhuuu
Återkommer med fråga senare.. bye


Alltså kolla på dom här

Hittade dom här bilderna från i somras då Jimmy´s brosas hund fick valpar.. jag dööööör vad söta




Todelooo!!

Nu sitter jag på jobbet, har en lucka tills att karro ska komma tillbaka till jobbet efter att varit hemma och lämnat bilen samt hämta kvällen kläder. Vi ska förtjocka hennes hår litegrann.
Hade precis en hårförl. med en ny metod som kallas ringmetoden, eller ny o ny, den e ny för mig. Hon fick iaf vara testperson och det gick riktigt bra. Snyggt!!
I kväll smäller det iaf, utgången!! yiihaaa =) Ska bli så himla kul att träffa alla!!

Min älskade Jimmy
"- Jimmy, är ett engelskt smeknamn för James, som härstammar från det hebreiska Jakob, möjligen med betydelsen "må han skydda". Namnet har förekommit i Sverige sedan tidigt 1800-tal."
Jimmy är det finaste jag har i mitt liv. Han är otroligt snygg, snäll, omtänksam och skämmer bort mig med det mesta. Jag är verkligen lyckligt lottad över att få vara med han.
"This is just a simple song
That I've made for you on my own
There's no hidden meaning you know when I
When I say I love you honey!
Please believe I really do cause
Words don't come easy to me
How can I find a way to make you see I love You?
Words don't come easy
It isn't easy words don't come easy
Words don't come easy to me
How can I find a way to make you see I love You?
Words don't come easy
Words don't come easy to me
This is the only way for me to say I love You
words don't come easy
words don't come easy."
Det finns så mycket som jag skulle kunna säga till Jimmy, men jag har så svårt att utrycka mig.
Han är iaf bäst!!
Puss på dig älskling


Fråga!

Kan du känna ibland att du varit här i ett tidigare liv, och i så fall som vad?
Jag har starka känslor att utav att jag varit en elefant i mitt tidigare liv, I know.. haha elefant liksom och ja... Jag kan inte riktigt förklara varför det känns som så. Jag tror jag levde som en elefant ute i det fria men att jag blev dödad, eller så var det nån i min elefantfamilj som blev det. Av ett spjut. Det gäller ju att vara lite öppen när man får sånna här tankar, annars kanske man skulle bli knasig. Men det är ju ändå sjukt att man kan känna nått...




Kanske en släkting från förr, hihi =) På riktigt så är dom från i somras när vi var på kålmården.


Favvoår?

Dagens fråga var vilket som är ens favvo år. Den här frågan är riktigt klurig och eftersom jag i förtid fick nys om att Jenny någongång skulle fråga den här frågan har jag fått lite tid att tänka. Det är svårt men jag har kommit fram till det bästa. Mitt bästa år hitills i mitt 26 åriga liv är 2008. Vad va det för speciellt med 2008 då? Till att böja med så fick jag mitt radhus såld som vi hade hållt på att renovera i säkert 1 år, så jävla skönt att bli av med det. 2008 tog jag mitt körkort vilket har gjort livet så mycket lättare. Speciellt eftersom detta var det år jag träffade min underbara sambo Jimmy med härliga pojkar. Nu bor vi i upplands väsby och det är ju en bit att åka till o från jobbet kommunalt annars. Det här året så hade jag ju världens 25 års fest också. Vilken jäkla skiva. Det var iaf den bästa fest jag varit på =). Året känns  också bra då firman kommit igång ordentligt och man har lite mera erfarenheter av livet och är därmed lite klokare.. eller?

Nu ska jimmy få färga min utväxt så vi får se hur det går. Man måste ju vara tipp topp i morgon.
Vart tänkte folken vara innan vi träffas på resturangen, ni vet att ni är varmt välkommna till salongen för lite skumpa =)))

Nattis

Nu har lagt oss i sängen, nice =)
Var bara tvungen att skriva att jag kommit på en bra fråga till min nästa gång..
Godnatt allihop


Glömde ju kameran igen..


Den här lilla väderstationen är väl för söt?


Tänkte ju att jag skulle ta kort på den goda maten jag gjorde. Fick alla i familjens "toppen" för min goda mat.
När vi sitter och äter gemensam middag så har vi en liten lek som kallas "toppen och botten" Man börjar med att alla i tur och ordning får säga dagens bästa händelse (toppen) och sen det tråkigaste med dagen (botten). Det är faktiskt en bra liten lek.
Nu är grabbarna i badet och Jimmy betalar räkningar.
Till ikväll har jag köpt godis, chips och coca cola. Vi ska ha torsdagsmys =)

Fråga

Malin´s fråga idag lyder... Vilka namnförslag har du till dina (kommande) barn?
Under väldigt långtid när jag var liten så ville jag att mitt första barn skulle heta Michelle, oavsett kille eller tjej. Åren har gått och jag har ändrat mig. Just  nu är ju väldigt förtjust i pojknamnet Anton. Tjejnamn har jag inget så där speciellt som lockar just nu.

Idag jobbade jag bara mellan 9-14, på min sista kund som hade ca 5 cm utväxt och sedan blonda filieslingor på längderna som vi gjorde sist. Idag iaf så gick vi mot hösten och beslöt oss för att bli mörka. det blev en sån sjuktsnygg mörk nyans. Nästan så att jag blev sugen på att bli mörk själv. Hem gick jag kl 15 då malin tvingade mig kvar för att färga hennes utväxt. Kul hade vi iaf då vi gick loss med min kamera, om mnalin tillåter så kan jag lägga upp 2 asroliga bilder.. mohahaha, skrattar bara jag tänker på dom hihi. Vad sägs Malin?? Svara på kommentarerna =)

Ikväll ska jag laga mat. Fylld lövbiff med kantarellost emellan. Klyftpotatis och karl johan svampsås. till det tänkte jag göra en härlig sallad... jag vet lite helgmat men jag måste ju passa på när man slutar tidigt plus att en helgdag försvinner ju iom GIRLS NIGHT OUT!! wiiiii =)


morning has brooooken...

oj vad jag är trött, det tåras massor ur ögonen. Det är fortfarande mörkt.. och kallt ser det ut att vara. Det är så skönt under mitt varma täcke. vill inte, vill inte, vill inte... men snart måste jag rycka tag i mig. Det är ju läkarbesök idag.
mm ja, jag har inte så mycket mer att skriva för tillfälle.

Massage

Idag när jag klippt mina lunder så var det dags för mig att få lite massage. Jag har ju problem med mina axlar så massagen brukar vara sådär halvskön på rygg området. Förra gången så gjorde det sjukt ont att vi var tvungna att abryta och byta område. Idag hade jag bestämt mig för att köra på oavsett smärtan. Men mycket skrik och aj aj aj så klarade jag av det. Som belöning fick jag 15 min huvud- och ansiktsmassage. I love it, det är det bästa på hela behandlingen.

Missade typ hela idol idag, gör inte så mycket. Dom här avsnitten som är nu är inte så roliga ändå.

Jimmy har suttit och spelat sitt skit spel sen jag kom hem. Han är okontaktbar och blir sur om man försöker. Så den här kvällen känns det som jag är själv hemma. Så länge han e glad..

I morgon ska jag till sköterskan och mäta blodtrycket igen, jooobbigt...

Undra vad man ska ha på sig på lördag, något riktigt snyggt hoppas jag (såklart). Vad ska ni andra ha på er, så man vet temat lite hihi, eller ska vi köra på temat sjukt heta som vanligt?

Just nu är det inge bra på tv, men jag får väl spinna vidare på nätet ett tag.


Från fjolårets maskerad, bästa festen ever =)

lördagsmys

Titta vilken mysig miljö tjejer. 20 platser är bokade kl 19, be there =)

what to do? what to do?

Idag börjar jag sent, men jag vet inte vad jag ska hitta på! Har ingen fantasi.., kan man åka till ikea idag igen?
Eller e det nån som vill hitta på något med mig idag, slå en signal

Här är min lilla frukost idag


Frågestund

Favoritmaträtt? En vardags och en helg?
Det här varierar men det som ligger högst nu är taco´s eller en ribs måltid från texas. Det är min helgfavvo. Till vardags skulle jag nog säga köttfärsås och spagetti. Jag äter det mesta och tycker det är gott med klassiska husmankost rätter. Oj nu blev jag lite hungrig, dags för en leverpastejmacka =)

Mys idag igen

Min sista kund avbokade så det blev ingen träning för mig idag. Låter kanske som en bortförklaring, men jag såg faktiskt fram emot afrodansen men vägrade vänta 3 timmar tills den började. Nu fick det bli lite kvalitets med Jimmy och grabbarna istället =)
Nu när jag kom på det så ska jag ta ett kort på vardagsrummet så får ni se det..

Dom är lite mörka bilderna, men om jag blixten på så såg det inte lika mysigt ut som vi har det.

Snart börjar idol, trevligt!

Drömresan

Dagens fråga. Vad är ditt drömresemål?
Mitt är nu heltklart thailand. Jag har bara varit i huvudstaden 2 ggr, men önskar att jag skulle få åka till dom härliga stränderna och bara koppla av. Ligga och få massage med en god drink eller snorkla och titta på alla fina fiskar. Nu drömmer man sig bort, speciellt med det här skitvädret som är idag.

Nu har jag kommit till jobbet och ska snart sätta igång med folieslingor. Börjar bli lite smått nervös för afro dansen ikväll..

Pusskalas


Godmorgon, godmorgon

Då var det tisdag. Idag skulle jag och Sofie på afrikanska dans, men nu e hon sjuk och jag har beslutat mig för att gå dit själv. Alltså vi har ju inte varit där tidigare. Men men om jag inte gör som alla andra, so what? Jag försöker ju iaf. ( självpepping )

Vill bara skriva att så att Lina gänget även ser att det är inte stället på söder vi ska till, utan inne i city.
Om några tjejer vill komma till salongen på en fördrink, så är ni hjärtligt välkommna. Vi får höras om fler detaljer.

Nu ska jag nog ta ett ryck och hänga en tvätt som är klar.. jag börjar ju inte försen 12 =)

Hela dagen har gått..

Sorry alla trogna läsare, alla 15 =/, men jag har varit så upptagen hela dagen. Jag har inrett massor, åhhh det är så himla kul. Ska se om jag hittar min kamera sen så ska jag lägga in lite bilder. Kul kul kul!! Man blir så inspererad av att gå på ikea och nu har alla höstfärger kommit dit med. Det är perfekt för vårat sovrum så vi har inrett lite budda style. Guld,rött,brunt,koppar så snyggt. Vi har två duschar, eller ett badkar på övervåningen och en vanlig dusch där nere. Den där nere använder vi inte och jag har tänkt och tänkt hur jag ska göra med den då den ser så tråkig ut. Nu span jag vidare på "tusen och en natt" temat även där och köpte 4 st tunna vanliga gardiner (mörklila och orangekoppar) som jag fäste där duschdrapperiet satt. Sen la jag in två små svarta mattor och ställde in härligs ljus och svarta handukar. Det blev hur snyggt som helst. blev med som ett rum än ett kallt badrum. Ljus blir det ju i massor när jag varit på ikea. Det älskar jag.
Som ni märker så älskar jag levande ljus och varma färger. Känns nästan som jag svarat lite på dagens fråga redan nu.
Frågan lyder Vad är det bästa med hösten?
Jag gillar hösten. Tänk en perfekt solig lite halvkall höst dag. En promenad, i skogen kanske.. om man har tur så hittar man massa trattisar också. Efter en mysig tur ute kommer man in lite rosröd om kinderna och slår sig ner i soffan med en varm kopp dryck. virar in sig i mysiga koftor och filtar.
Sen om det regnar och e blött och tråkigt i 1 månad, ja då får det vara!

Nu kom det två små krovar in springande till mig där jag ligger i sängen och tittar på simon&thomas. Dom ville tydligen mysa en stund i vårn säng innan dom somnar =)


Tidig morgon

Godmorgon alla glada!
Idag är jag uppe mycket tidigt för att vara mig. Kl är 6.15 och det känns som mitt i natten. Jag börjar tidigt idag, men slutar också väldigt tidigt, känns som jag är ledig,oooo vad skönt, vi får se vad dagen bjuder på för roligheter.
Känner mig för övrigt helt tom, så jag får skriva vidare när dagens fråga kommit upp.

Söndag

Idag har jag, Jimmy och Felix varit runt på äventyr. Först var vi på nått slags öppethus ho0os brandkåren och fick åka brandbil. Jag tror nästan jag tyckte det var mest spännande. Efter det fick man kolla runtpå polis-,ambulans- och brandbilar. Vi fick även bevittna när dom släckte en övertänd kastrull. Så nu är jag lite av en brandexpert. Det kändes bra att veta klite mer eftersom jag är den  här som drar ur alla sladdar till ALLT på jobbet när jag ska stänga. Bättre mer säker än osäker. snart kommer perioden när vi har ljus tända på jobbet, jag tror jag springer igenom salongen typ 10 ggr innan jag är säker på att inget står och brinner. ändå har det hänt att jag fått åka tillbaka bara för att vara säker. det är nästan lite jobbigt att vara en sån person ibland..
Efter det besöket åkte vi till vällingby och kollade på något race med radiostyrda bilar, jag tröttnade ganska snabbt på det =/
Nu är det söndag kväll och jag gjorde hel kyckling i ugn. Till detta blev det klyftpotatis och rotfrukter samt café de paris sås. Mumma. Som pricken över i slängde jag ihop muffins också =)

Idag var det Lisa dagen, japp!! jag har namnsdag!, fy på er alla som glömt att gratta mig =)
Lina min trogna kusin hade iaf skickat ett brev på vanliga posten där hon klippt och klistrat med kort på oss, även skrivit betydelsen på mitt namn. Haha nu när jag skulle skriva vad det var så kommer jag inte ihåg va det var, men jag ska ta en bild på det på jobbet imorgon för där står brevet nämligen inramat på mitt skrivbord.

Ikväll väntas filmtajm med Jimmy, kanske lite ljus och mys.

Jag längtar sjukt mycket tills på lördag, fan va kul vi ska ha.. girls rock =)))))


Dagens fråga

Om du skulle få ändra något på ditt utseende, vad skulle det vara? Jag hade precis skrivit ett långt svar till fråga men sen så, aaa försvann det. Vad irriterande!! Jag är iaf ganska nöjd med hur jag ser ut. Men när man börjar tänka så är det en hel del små saker som jag skule vilja ändra. Som min kärlekshantag, mina hängande ögonlock, kanske en storlek större på brösten. Eller att man aldrig skulle få ett utslag eller en finne igen. Eller bara sån lathets grej som att aldrig skulle behöva smörja in sig och alltid vara babylen. Att aldrig få gropar i låren eller på rumpa är också en önskedröm. Ja, när man börjar skriva om det så kan man komma på hur mycket saker som helst känns det som. Nu fick ni något att bita i tjejer för ni båda är hur snygga som helst =)

Favvo plagg?

Dagen fråga vad är ditt favoritplagg..? Oj oj oj det e en svår fråga. Både som Malin och Jenny skrivit så älskar jag mjukiskläder. Det kan vara riktigt snyggt att ha matchande mjukisdress på sig. Eller när jag går här hemma så har jag ibland så sjukt fula mjukisar ( dock så sköna ) på mig att jimmy nästan spyr. Men va fan man kan ju inte ligga på topp jämt =) Det roligaste att klä är nog när man köpt något nytt man verkligen älskar. Höst modet som kommer nu älskar jag. Det är himla mysiga stora koftor och härliga färger. Sen är det ju himla kul när man ska ut och man verkligen fixar sig till max med hår, make up och kläder.

Gårdagens dejt, det sluta med att vi åkte och handlade rib´s från texas och käkade hemma med ljus och mys.

Nu blir ni suktade va??

Idag var jag med bästis Jenny och Oliver. Han är så sjukt söt. Jag pussar och gosar så mycket med han att jenny blev kanske rädd att jag skulle äta upp han, för sen gick vi till McDonalds =) Så himla mysigt att vara med Jenny, vi kan liksom bara sitta och glo tv till att prata för fulla muggar =) Hon är en helt underbar person!!!

Nu ska jag städa badrummet här nere, kul va?

Dejt

Jag och Jimmy ska gå på dejt i kväll och det är tydligen jag som ska bestämma vad vi ska göra.. och som vanligt har Lisa idé torka.. Eller alltså middag, det kan ju alla komma på. Men Jimmy vill tydligen göra något mer.. så strömma in med förslag nu tack =)

Vilken fråga

Malin´s fråga idag är : Om himlen finns vad skulle va det första gud sa till dig när du kom dit?
Eftersom jag inte alls vet vad eller om jag tror på så e det här skit svårt ju. Men om jag skulle kunna välja bara så där så skulle han önska mig välkommen och sen skulle det vara som malin skrev rena paradiset. i himlen skulle jag också få träffa alla och nära och kära som då gått bort från mig. 

En anna fråga är idag, hur får jag min text större på bloggen, ser ju knappt vad jag skriver ju.

Vilket klag..

Haha, vad tjejerna klagar på mig att jag var så seg med min fråga.., men vänta ni bara om 3 dagar kommer jag ta er med storm, mohaha

Nagelbild

Jag ju fortfarande inte satt in nån bild på min häftiga naglar, så här kommer det

Bättre sent..

Nu är första gången jag sätter mig vid datan idag och dagens ämne, fan jag har sån ångst över att komma på något. Eller jag kommer på massa saker... men dom känns så tråkiga. Iaf, dagens fråga är favoritgodis/snack?
Jag är ju typ världens värsta godisgris, och då menar jag världens värsta! Jag skulle inte kunna klara mig utan "något gott". På jobbet så är det jag och Malin som alltid ser till att det finns något söt. Våra favvisar nu är ju dröm muffins, ni vet med sånt där vitt i =) och såklart coca cola!
Mitt favvogodis är lakrits (kände att jag slickade mig ofrivilligt runt munnen nu) Åh lakrits, vad sugen jag blir nu och på fruktfiskar, o choklad, o skolkritor... neh det här var ju inge bra. Nu är jag ju sjuktsugen på godis, fan!! Jag och Jimmy som precis var och handlade och han tycktevi skulle vara lite nyttiga och inte handla snarr va!! varför lyssna jag på han... Kanske får ta en liten trip till affären innan idol. 

Jag slutade tidigt idag och jag har shoppat, shoppat massa massa, hihi kul =)
Titta här på mina inköp

Modell för en dag

I morse var en reporter här från svenska bransch magasinet och intervjuade mig och Karro. I december kommer dom ge ut den här tidningen. Det ges bara till företag och typ tandläkare och sånt. men det e ju ändå kul att dom ville att just vi skulle vara med i den =) Jag fick agera kund till karro på kort också.. så nu e man modell, haha =).

Ikväll är det som skrivet träning med sofie, jag är verkligen laddad. Jimmy passade på att åka och spela lite golf. nått som inte intersserar mig överhuvud taget. Men det kanske kommer. Men med tanke på vilket jäkla skithumör jag blir på varje gång jag spelar minigolf så vill nu ingen ha med sig i sin golfklubb.

I morgon är det jag som ska ställa frågan till malin och jenny.. undra vad det kan bli. Pratade med Jenny nyss och hon sa att hon har massa på lager.. Jag har inte en enda.

Nu sitter min sista kund i värme, när jag skriver så är det när dom har massa färg/slingor eller permanent i håret. Då sitter dom under en stor torkhuv ( climazon ) och då blir verkningstiden kortare.
Den här kunden klippte vi typ av 20 cm så hon är korthårig nu och vi gör det blont, varm bas och iskalla slingor. Det kommer bli sjukt snyggt=)
Jag har ifs en till klippning efter den här med den är en av mina tvilling kusiner som ska klippas. Men dom räknar jag knappt som kunder. Mina små pluppar =). Om jag ska gissa så är det säkert Mikalela som kommer bli klippt idag.
Neh, nu har jag inget mer att skriva, eller jo jag skulle kunna skriva på om massor ifs. men jag har inte rikitgt tid.
Ses sen

Om jag vann 6 miljoner

Dagen fråga:
Om jag vann 6 miljoner, ja ni.. jag skulle först och främst köpa ett nytt boende och sen lyxa till med en resa och kanske köpa lite roliga prylar man vill ha. Annars skulle jag nog inte "slösa" bort alla pengar utan tycker det skulle vara skönt att alltid ha lite pengar på banken om det skulle hända något, lite tråkig kanske. Men jag skulle hata att inte ha några pengar. 6 miljoner är ju väldigt mycket pengar, men precis som jenny skrev så blir man ju inte direkt oberoende av pengar. Om jag skulle bli det så skulle jag nog sluta jobba... tror jag iaf. Det är ifs kul att jobba. Så kanske man skulle göra det 2 ggr i veckan eller något. Åh vad man drömmer sig bort nu.... om man ändå hade dom där 6 miljonerna. Om någon vill skänka en slant till mig så är det HELT OK!! =)
Nu måste jag skälja ur min kunds färg.
Jag återkommer senare när jag har en liten lucka innan dagens träning, wii vad kul det ska bli =)

Patrick Swayze

Dagens ämne av Malin. Vilken film av Patrick tycker du är bäst.
Jag tycker helt klart att Dirty dancing är bäst. Jag och kusin Lina kunde kolla på den hur många gånger som helst. Lina hade även albumet så vi kunde skråla bästa vi ville till alla låtar... Vi gjorde lite duett och... I simple say. babyyyyy (dumdumdum) oooo baby (dumdumdum), my sweet baby. Your the one!!!
Kommer du ihåg Lina, vilken minnen!!
Lina är sådan himla skön person, så skön kusin. Vi växte upp brevid varann och umgicks väldigt väldigt ofta. tillsammans med Jessica och Maja. Lekte burken, byte bokmärken som vi la i varanns brevlådor.. men det var nån som alltid gav sina fulaste.. ( vi vet vem ) =). Gick ner till "vattenfallet" som egentligen är typ en avlopps flod haha... där satt vi och skrev dikter och inlägg i våra dagböcker. Vad roligt när man minns tillbaka. Eller när vi klara super mario bros 3 på nintendo, shit va glada vi blev. Det var tider det. Lina kommer alltid vara en del i mitt liv och vi är nog rätt lika på många sätt, iaf på att hitta på våra egna sångtexter till låtar. HAHA.. Antonio, antonio why!!


Nu blev jag direkt på mycket bättre humör.
Hej svejs

Jag som fick för mig att det var torsdag idag..

Nu kommer den här veckan bli extra lång, jag trodde´att det var torsdag imorse.. så är det bara tisdag. Typiskt!
Idag har jag full rulle på jobbet. Massa klipp och färgningar. Ska bli så skönt när jag slutar men jag har precis börjat så det är ett par timmar kvar =(
Det är en sån här dag, ni vet. När allt bara känns piss!! Ska försöka rycka upp mig, för sånt här är ju inge kul att läsa om. Äsch, jag återkommer =/

Frulle

Egentligen är jag väldig dålig på att äta frukost, blir gärna en liten fikabit eller något onyttigt istället. Eller som på jobbet där har jag alltid några mumsiga flingor, typ kalas puffar, mums!!
Idag var jag för ovanlighetens skull väldigt sugen på frukost ( måste vara lite bakisskakis efterslängis ) Hät är dagens frukost, stekt ägg mackor med ost och ett stor glas oboý


Min absoluta favorit frukost är hotell frukost. Åh det är så gott. jag tar liksom nästan lite av varje och skulle kunna sitta och käka hur länge som helst. Nu blev jag väldigt sugen på det, ska kanske boka in en mysig frukost med Jimmy nån helg =)



Nu har det blivit dags att presentera deltagarna från helgens bravader :


Jimmy, Lisa, Kim, Angelica, Emma, Jan, Jocke, Martin, Andreas - Vi hade så himla skoj... oj oj oj vad vi garvade när vi kollade igenom bilderna från kvällen innan. Sjuka bilder... men som vi kom överns, vad som än händer på gräskö stay´s on gräskö =)

Idag börjar jag 13.00 så det är så skönt att bara dega... ses sen

Sjukt rolig helg..

Som rubriken lyder så har den här helgen varit kanon.
Jag och Jimmy var ju ute på gräskö. Jag ska sätta in lite sköna bilder på deltagarna som var på plats =)
Vi var väl framma på öjn vid 11 tiden, jag tror jag började med första cidern typ kl 12. Vi gjorde inge speciellt utan satt bara och snacka och hade kul. Eller jo, vi hade ju kräftkalas såklart. Jätte goda kräftor med tillbehör.
Kl 00.00 låg alla och sov.. eller däckade. Då hade det varit en lång  dag med många nakenchocker och galna upptåg =) Vi har redan besämt att vi ska ut igen, så den 3:e smäller det.

Jag skulle fortsätta med Malin´s och mitt upptåg från i fredags. Men jag somnade direkt när jag kom hem igår.
Såååå, vad ska jag välja.. ååå jag tycker det här är så svårt, hur ska jag klara av att välja ämne. Bättre om nån annan väljer. Jenny? du kanske vill vara med på detta påhitt också. Då blir det bara var 3:e dag =) Nu vet jag, jag sitter ju här och är as hungrig. Vad är din favorit frukost? Mitt svar kommer vid nästa inlägg för nu blev jag så sugen på frulle att jag måste rusa ner och hämta. Jag ska även ta upp kameran och lägga in lite sköna kort..
 HAHA

Malin´s lilla påhitt =)

Malin kom på en bra idé enligt henne på jobbet idag. hon och jag skulle varannan dag komma på en fråga eller samtal som båda ska skriva sina åsikter om. Hon fick ju då välja ämne och valde årets mamma. Nu ska jag därför kort sammanfatta varför just min mamma skulle bli årets mamma

Mamma världens bästa mamma. Min mamma har allt; humor, omtanke, är kärleksfull, gosig och vacker som en dag! Som bara det där jag skrev här om dagen när hon visade mig och jimmy sina svampställen och lät oss plocka allt till oss själva. Eller när hon ringer för att bara fråga hur jag mår. Min mamma är omtyckt av alla. Och jag vet vart jag fått mitt glada humör ifrån, vi skrattar nästan jämt. Mamma har alltid goda råd när man vill rådfråga och hon har svar på det mesta. Hon lagar jättegod mat. Det bästa är att man vet att mamma skulle ställa upp i vått och torrt för mig och min bror Johan. Kan bara hålla med Malin när hon skrev att hon hoppas på att hon blir en lika bra mamma som sin mamma. Jag skulle bli överlycklig om jag bara blev hälften så bra mamma som min mamma, hon är BÄST!

Min fråga eller ämne som jag ska ta upp i morgon på min tur blir dock flyttad tills på söndag för i morgon e de PARTYYYY... jejjjjjj =)
Ses på söndag

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA

Nya coola naglar

Hej hopp, nu har jag varit och gjort om mina naglar. Dom blev så himla fina. Malin är så duktig!! Nu har hon börjat få världens kula till mage också. Hon ska ju få bebis i januari =)

Min dag på jobbet kommer bli skit stressig. Har liksom bokat in för många på för kort tid så jag har lite ångest nu när jag alldeles ska starta dagen. Sen slutar det inte där. När jag kommer hem ska jag klippa två vildingar till =)
Sen är det helg och kräftskiva. Vi ska åka redan klockan 9. Det är ju lång bilresa och färja innan man är framme.

Idag var jag ju hos läkaren och mätte blodtrycket igen. Det var fortfarande för högt så jag ska dit igen om 14 dagar =/

Hör på radion nu att folk ringer in och berättar vad dom gjorde när dom fick höra talas om terror attacken för 8 år sedan. 8 år liksom, shit va tiden går. Jag vet precis vad jag gjorde då, när jag fick reda på det alltså. Jag satt på 865:an från gymnasiet på väg mot haninge då busschaffisen ropar upp detta till alla passagerare och berättar hut läget låg till.
Åh, haha nu när jag tänkte på gymnasiet så kom ja på alla sjuka grejer som jag ooch Jennie var med om.
Jag kommer nu skriva lite små stödord till intern grejer så det är ifs bara jag och Jennie som garvar högt när vi läser det här.
- Den bruna gubbdojjan ( stampar lite lätt )
- Men Lisa ligger du här och sover? ( Jennie hittar mig avsvimmad på frukosten i matsalen. Blir sedan hämtat i rullstol och körs igenom hela skolan.. pinnit!!)
- Dansen bakom klassen när läraren hade genomgång.. HAHAHAHA, vad jag garvar när jag skriver det här =)
- När jag står och väntar på bussen har jag lagt min skolböcker på marken. I dom ligger massa lösa "chattpapper" ( papperslappar med roliga gubbar och skämt jag och jennie skickade till varann under lektionerna ). Helt plötsligt kommer det in en vindpust som gör att alla papper åker vilt omkring på hela vägen. Jag skriker hysteriskt till två rädda killar att hjälpa mig plocka upp dessa.
- När vi har genomgång och trycker till spaken på Tessie´s klippstol så hon flyger framåt ( Det här låter nästan liten mobbing fast så var det inte.. Vi alla skratta!! )
- När vi lånar kusin lina´s mobbe och jennie skjusar mig och vi har stora Mc hjälmar och drar på världens vurpa nästan precis utanför Bauhaus. Jag dramtiskt tror att mitt knä fastnat i "ekrarna" och skriker i panik. Detta avslutas med hysteriskt garv och när vi ska resa oss krockar vi med mc hjälmarna och faller ner på marken igen. HAHAHAHA
- Bageriiiiii

Nu måste jag jobba. hej hej

felstavning

Såg att jag skrivit träningsverk i stället för träningsvärk, det irriterade med sig mycket att jag var tvungen att skriva om det, hehe. Även om jag förmodligen kommer stava fel 1000 gånger om och slinta på tangentbordet.. så nu har jag skrivit av mig om det.

Kom på att jag träffade världens bästa Oliver och Jenny igår en snabbis i farsta. Måste ta en dag så jag får klämma på han

Vilken dag...

Idag har det varit en omtumlande dag och klockan är bara 14. Jag vill inte gå in på alla detaljer, men det känns fruktansvärd grymt att man har sina underbara kompisar som stöttar en i vått och torrt. ÄLSKAR ER!!!

Fick även en jobbig nyhet imorse när mitt ex ringde och sa att våran gemensamma katt Mimmi gått bort. Inte för att jag har levt med henne på 2 år men det kändes ändå väldigt jobbigt. Hon hade fått jobbigt att andas och dog i bilen på väg in till bagarmossens djursjukhus. Måste varit skit jobbigt att se sin katt bara dö framför en och vara maktlös att göra något.  =(

Igår var jag och tränade, det som var skit kul med att gå på passet var att Sofie var där =) Saknat henne massor, så nu ska vi träna varje onsdag. Wiiii säg till om nån vill haka på. Idag har jag träningverk, jag mena jag klarade ju typ 5 armhävningar (på knä). Så det känns. Nästa gång ska vi ta i mera!!

Vi planerar en tjejkväll på stan, vi börjar med middag sen får vi se vad som händer. Säg till om du vill vara med, alla får vara med!! ( eller alltså bara mina kompisar, men jag tror inte det är så många andra som läser det här)
Ja just det.. lördagen den 26/9 e det.

Sätter in en bild på Moa, som är världens bästa hund som jag absolut kommer dö av sorg när det e dags för henne att komma till djurhimlen.



Hur svårt kan det vara..

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så hade jag högt blodtryck och ska nu tills jag fått min tid hos sös läkaren kolla blodtrycket 1 gång i veckan. Men när man ringer dit så är det tydligen en himla ståhej bara för att få en tid för blodtrycket!! Man blir ju galen..
Men nu, nu så.. nu fick jag tag i en och får komma på fredag. Det blir perfekt innan jag ska få mina naglar gjorda =)
Idag har jag en lucka mellan 13-15 så då ska jag passa på att hämta sovsäckar tills i helgen. Sen ska jag åka och fixa ett träningskort. Jag ska börja att träna igen.. känns jobbigt men samtidigt skit kul får återkomma senare och säga om jag är orörlig eller ej =/
Nu ska jag föna min kund


Då har vi en ny idol tjejer!!

IDOL JON ROCKS!! Han var sjukt bra, hoppas han kommer långt =)

Vill passa på att säga krya på dig till min trognaste läsare.., du vet vem du är =)

Tisdag

Idag glömde jag datan hemma så jag kunde inte uppdatera er om mitt spännande liv under dagen...
Det har varit full rulle på jobbet. Hade Sofie idag, så himla mysigt att ha henne på jobbet. Jag gjorde en tjej så himla snygg i håret, har vair sugen på att göra exakt samma färger som jag gjorde på henne i mitt eget hår och nu när jag såg hur snygg det blev så blir man ju extra sugen. När jag kom hem hade Jimmy gjort jättegod mat. Köttfärslimpa med kokt potatis och kantarellsås från söndagens skörd =)
Snart börjar idol och jag och jimmy har redan lagt oss i sängen för kvällens tv tablå, romantiskt va =/
Jimmy =)

Han är så himla skön


Tittade precis på färjan, Håkan är ju bara för härlig =)

090907 måndag

Jag är så stolt över mig själv. Jag har nämligen varit på bil besiktning.. alldeles själv. Jag hade förberett "pärlan" med storstädning både inne och på utsidan. Hon strålade som aldrig för. Hon gick igenom besktningen också. han påpekade bara att vid nästa service så skulle broms beläggen bytas. Så nu kommer nästa projekt, att boka tid för sån där service för det börjar bli dags, har snart gått ett år och jag kör ju ganska många mil om dagen.
Efter detta nervösa inslag i måndagen., obs jag klarade det utan några kärringstopp =) så har jag jobbat.
En kund rekommenderade ett spahotell som lät helt underbart. SKa kolla upp det men glömde lappen på jobbet.
När jobbdagen var slut hade jag tid för massage, fy fan va ont det gjort i höger axel idag. Jag försöker att få massage varann till var tredje vecka iaf.
Här kommer kort från gårdagens svamptur också


I helgen ska vi på kräftskiva på nån ö.., det ska bli jätteskoj. Vi fick tydligen sängplats i en båt. Man lär ju bli lite vinglig innan man knoppar in där =)


Världens segaste söndags eftermiddag

Just Nu ligger jag uppe i sängen och bara surrar runt på datan. Är så jävla seg. Lyckades ta mig ikragen och städade min garderob så jag kunde lägga in ren tvätt som legat och blivit mer och mer så det var hög tid. annars känner jag inte för att göra något i kväll. Vi ska kolla på ensam mamma söker, det tyckte vi var roligt förra året smen vi får se hur de är i år. På tisdag börjar ju idol, det är alltid som roligast i början när folk gör bort sig. Typ som när jag och Karro fick för oss att sjunga kareoke i onsdags på golden, aldrig igen... vi var totalt värdelösa men ändå skulle vi upp 2 gånger, stackars alla andra gäster. Lägger upp nått kort från våran extremt roliga utekväll =)


svamp svamp svamp

Jag och jimmy åkte direkt efter frukost och lämnade Elias till något trötta föräldrar. Klockan var ändå 11 =) Sen drog vi till min mamma och pappa och fick med oss mamma till skogen för svamp plockning. Hon visade sig sina guldgruvor och vi hittatde massor. Våran största skörd hitills. Stackars mamma fick inga. Men det fanna hur mycket små trattisar så om man håller på det i 2-3 veckor så kommer det finnas hur mycket som helst. Ska ju bli ett bra svamp år. Jimmy står nu och rensar svampen medans jag sitter här vid datan och käkar chips, rätt uppdelat tycker jag =)
Jag glömde dock kameran i bilen ochnu orkar jag inte hämta den, jag tar det sen så då kan ni få se dom fina svamparna.
Hej så länge


Elias på besök

Nu har vi lilla Elias på besök. Efter att jag hade jobbat till 13.30 idag hämtade jag och min bror Elias. Dom hade någon mc träff på vegabaren och eftersom Elias älskar motorcyklar, eller med hans ord "mootto" så passade det utmärkt att det var idag. Vi fick även nys om att dom hade nån mc uppvisning nere på coop´s parkering så vi var snabbt inne i bilen och åkt ner dit. För Elias var detta succé!!
När vi kom hem hade Jimmy handlat en skitstor familjepizza


Elias är extra stolt över att han fått en alldeles egen coca cola, strax efter den här bilden togs åkte colan ut över hela golvet.. men nu sitter vi och har lördagsmys till Dr snuggels.
Ikväll blir det fotboll och vi har laddat med chips.

Min egna blogg..

Jag har tänkt på det här med att starta en egen blogg ett tag... och nu, ja nu är det gjort. Så välkommen till min blogg =)
Vi får se hur länge man tycker det här är kul. Det blir ju som en öppen dagbok, så man får spara på dom för smaskiga detaljerna.
Så hur man min dag varit.
Idag skulle jag på ett snabbt läkar besök i Haninge. När jag var på väg dit så blev jag stoppad på påfarten till motorvägen så där fick man ju sitta i typ en kvart. Dom var ju tvungen att stänga av hela motorvägen när det var några ministrar på väg från Arlanda till stan, typiskt att man skulle åka precis då.. men men. Hos doktorn fick jag veta att jag har alldeles för högt blodtryck och skulle kontakta min läkare på sös. Jobbigt tänkte jag då, känns inte riktigt som att man har tid med det. Efter det var det dags att åka till jobbet och klippa lite kunder.
Nu sitter jag hemma.. själv. Är sambo fri den här helgen, älsklingen är i väg på golf/fiske helg men sina jobbar kompisar. Det är så himla tomt och jag saknar han massor!!
I morgon är det jobb sedan ska jag vara barnvakt åt min kusin Elias, Lisas lilla ögon!

Den här bilden är från min 25-års maskerad

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0